exterior_moodSå kvick att den fångar blicken

Med sin uttrycksfulla främre stötfångare och breda hjulbas är helt nya Kia Picanto formgiven för att göra allt annat än att smälta in. Trots att den är kompakt nog att passa perfekt i staden tar den verkligen utrymme när det gäller att väcka uppmärksamhet.

 

Skönhet kommer verkligen inifrån! Kupén välkomnar dig med en öppen, rymlig och modern formgivning. Bekväma säten, smarta förvaringsutrymmen och ett praktiskt armstöd mellan framsätena förstärker bara det första, positiva intrycket. Bilden visar extrautrustning som inte erbjuds på svenska marknaden.

interior_slide_1

Gillar du att breda ut dig?

Bra! För i helt nya Kia Picanto är det verkligen gott om utrymme. Och du har gott om plats att sträcka ut benen, både i fram- och baksätet. Dessutom så är sätena utformade för att vara mjuka och sköna, men ändå ge ett stabilt stöd på långa åkturer. Njut av resan!

interior_slide_3

Bekvämt och praktiskt

Vem är först i klassen med justerbart armstöd mellan framstolarna? Helt nya Kia Picanto så klart! Bekvämt naturligtvis, men det rymmer också förvaring för dina viktiga småsaker. De som du inte redan har i handskfacket, i mugghållarna eller det praktiska dubbla facket under temperaturreglagen som är som gjort för din mobiltelefon.

gallery_item_24

Låt livet ta plats

Trots sitt kompakta yttre så garanterar det klassledande bagageutrymmet på hela 225 liter att du får med dig allt du behöver på ditt äventyr. Och tack vare baksätets smarta 60/40 fällning kan du få med riktigt stora saker, även om du har passagerare med dig!