Vänersborg
Kontakta Andreas

Servicerådgivare
0521-27 87 80 val 2-1
andreas.jakobsson@hanssonbil.se

 

Auktoriserad bilverkstad

I vår verkstad kan du lugnt och tryggt lämna din bil och lita på att trevlig och kunnig personal tar hand om den på bästa sätt. Vi är auktoriserad Peugot-, Subaru- och Opelverkstad men självklart är alla märken välkomna.

Prisgaranti

Många har uppfattningen om att det är mycket dyrare att besöka en auktoriserad bilverkstad. Vi på hanssonbil har därför prisgaranti på service och verkstadsarbeten. Denna gäller om du kan uppvisa en offert från en märkesoberoende bilverkstad, som motsvarar ett identiskt arbete och baseras på originalreservdelar eller nya delar av motsvarande kvalitét.

Offerten ska vara från en bilverkstad på närliggande ort och får inte vara äldre än 30 dagar. Det erbjudna priset skall vara ett ordinariepris från den oberoende verkstaden, dvs ej ett specialerbjudande eller kampanj utan ska vara tillgängligt för allmänheten.

hanssonbil förbehåller sig rätten att ändra, komplettera, upphäva eller avsluta prisgarantin när som helst enligt eget godtycke och utan föregående meddelande.

Släcka 2:or

Vi har även en Besikta-station på gården, vilket innebär att vi kan hjälpa till att släcka 2:or som du ev. fått på din bil.

Medan du väntar

Medan vi tar hand om din bil är du välkommen att slå dig ner i soffan och läsa tidningen eller se på TV. Vi har även ett gästnätverk om du vill sätta dig och jobba lite.

Självklart har vi även en ordentlig kaffemaskin där du kan njuta av en kopp nymalt svart kaffe, varm choklad eller en latte, helt gratis. Det finns även kundtoalett med skötbord.
Vi har ett par elcyklar, så är det gott väder och du vill ta dig en tur så är du välkommen att låna en av dem under tiden vi fixar din bil.