Hanssonbil - Din lokala Opel återförsäljare i Vänersborg

Tyska Opel grundades redan 1862 och är idag en av Europas största biltillverkare. Sedan 2017 ingår Opel också i samma koncern som Peugeot, vilka vi på hanssonbil.se varit återförsäljare för länge. Numera kan vi även titulera oss auktoriserade Opel återförsäljare – något vi är väldigt stolta över. Tysk ingenjörskonst har alltid legat i framkanten inom bilindustrin och Opel är inget undantag. Märket har väldesignade, säkra och körvänliga modeller som passar både affärsresenären, fritidsentusiasten, citysingeln och den stora familjen. Kort och gott gör Opel fantastiskt bra bilar i alla pris- och storleksklasser. Och som Opel återförsäljare i Vänersborg är vi oerhört glada över att kunna ge dig som kund möjlighet att köpa en sprillans ny Opel på nära håll.

 

På jakt efter en ny Opel? Kontakta oss!

Lockar en kompakt och sportig Opel Astra? Eller är kanske den eleganta SUV-designade Opel Crossland X mer din stil? Befinner du i krokarna kring Vänersborg och har funderingar på att införskaffa en ny Opel, kontakta oss på hanssonbil.se så hjälper vi dig – hela vägen från första titten till färdigt bilköp!

Som auktoriserade återförsäljare av Opel kan vi erbjuda de senaste varianterna av märkets mest populära bilmodeller. I utbudet finns allt från smidiga lilla Opel Corsa till det innovativa muskelknippet Opel Grandland X och den kraftfulla långresedrömmen Opel Insignia – både som sportig sedan och familjevänlig kombi. Vilken blir din favorit? Besök oss för en provtur och hitta din nya Opel redan idag! Välkommen!

Aktuella kampanjer