Se hit om du vill köpa ny Peugeot

Är du på jakt efter en ny bil? Hos oss på hanssonbil.se  kan du välja bland både nya och begagnade bilar. Vi är en auktoriserad Peugeot verkstad samt återförsäljare och hjälper dig gärna när det är dags för bilköp.

Peugeot är en omtyckt biltillverkare som funnits på marknaden sedan början av 1800-talet, dock var det främst under slutet av århundradet som de började tillverka och sälja bilar. När det kommer till Peugeot finns det mycket att välja bland. Biltillverkaren erbjuder bilmodeller för alla behov, oavsett om du letar efter en större familjebil eller något smidigare för citylivet.

Som din Peugeot återförsäljare i Vänersborg erbjuder vi nya bilar. Här kan du provköra både stora minibussar som Traveller men även den omtyckta kombin 308 SW. Vi har många nya bilar i lager så det är bra att komma förbi eller slå oss en signal så hjälper vi dig med bilköpet.

Peugeot i Vänersborg och Alingsås

Att köpa bil är inte någon liten sak. Det gäller att jämföra priser, bilmodeller och även testköra för att hitta rätt. Vi på hanssonbil hjälper dig gärna med bilköpet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så smidig och trevlig upplevelse som möjligt.

När du besöker oss får du träffa vår kompetenta och bilintresserade personal som hjälper dig i bildjungeln.

Välkommen in till oss!