EN NYSKAPANDE HALVKOMBI.

Med sin låga och dynamiska silhuett, den djärva fronten och den kraftfulla och skarpa stilen uppvisar nya PEUGEOT 508 en lyckad kombination av sportighet och elegans. De välformade linjerna, den väldesignade grillen och den nya ljussignaturen förstärker det stilrena, djärva och nyskapande uttrycket.

FULLÄNDNING.

Tillgodose ditt behov av perfektion.
Mycket kunnande har lagts på att få fram skönhet och kvalitet utan kompromisser. Balans i proportionerna, karmlösa dörrar, detaljer och ytor som arbetats med precision – allt detta bidrar till intrycket av elegans och perfektion.

DEN OSLAGBARA PEUGEOT i-COCKPIT®

Tag plats i PEUGEOT i-Cockpit®.
Förarplatsen är smidig och visionär med den kompakta ratten, den anpassningsbara head up-displayen och den högupplösta 10-tums pekskärmen. Upplev en helt ny körglädje i de bekväma sätena med flerpunktsmassage och med Hi-Fi FOCAL®-ljudet som ger ett rent och tydligt ljud.

EFFEKTIVITET.

Vägra välja och få i stället allt.
Tack vare de effektiva motorerna euro 6.2 PureTech och BlueHDi och den 8-stegade automatlådan EAT8 har nya PEUGEOT 508 lyckats kombinera hög effekt med låga CO2-utsläpp.

UPPTÄCK DET OSYNLIGA.

Experimentera med augmented reality.
Via en infraröd kamera i bilens front kan man med hjälp av Night Vision*-teknik vid mörkerkörning lättare upptäcka fotgängare eller djur på vägen. Nya PEUGEOT 508 har den senaste säkerhets- och hjälputrustningen och ger dig en helt ny upplevelse av teknik på hög nivå.

HITTA DIN EGEN VÄG.

Låt dig inspireras.
Nya PEUGEOT 508 ger dig en fantastisk körupplevelse och en intensiv frihetskänsla med exakta reaktioner, körglädje och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringen.

FÖR FÖRETAGARE

Konsult, fria yrken, företagsledare, ansvarig för fordonspark eller användare av en tjänstebil – läs mer om nya PEUGEOT 508, tillhörande tjänster och utbudet som är exklusivt för våra företagskunder.

GENOMSNITTLIG FÖRBRUKNING

För att kunderna ska få bättre information erbjuder PSA-gruppen tillgång till en oberoende och certifierad mätning av förbrukningen vid faktisk användning.

Ta del av den genomsnittliga förbrukningen vid körning för nya PEUGEOT 508.