Finansiering

Billån - Avbetalning Ny bil Billån - Avbetlaning Begagnad bil Bilhyra - Privathyra Ny bil Billån - Avebtlaning Ny bil med restvärde

VI TROR PÅ VÅRA BILAR. DÄRFÖR HAR VI OCKSÅ ETT MYCKET GENERÖST GARANTIPAKET.

När du köper en ny Subaru så har den 3 års Nybilsgaranti (eller 100000km, vilket som inträffar först), 3 års Vagnskadegaranti, 3 års Vägassistans samt 12 års garanti mot genomrostning. Nybilsgarantin och Vägassistansen gäller i hela Europa. 

Den 12-åriga garantin mot genomrostning omfattar reparation och/eller byte av korroderade delar (hål i karosseriet och underredet som orsakats av rost som kommer inifrån). Garantin gäller under 12 år och utan begränsning i miltal.

För Subaru original-reservdelar och original-tillbehör så gäller 3 års garanti (eller 100000km, vilket som inträffar först).

Tänk på att det som står här bara är en liten del av garantiernas villkor.
Fullständiga garantivillkor får du av din Subaru-återförsäljare.

Fri service

När du köper en ny Subaru får du alltid fri service i 3 år eller vid 15 000, 30 000 och 45 000km

OM SUBARU FÖRSÄKRING

Subaru Försäkring är ett samarbete mellan Subaru Nordic AB och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat en försäkring speciellt för dig som Subaru-ägare. Vi på Subaru Försäkring är lika noga med detaljerna som de som byggde din bil, vilket gör Subaru Försäkring till en försäkring med smarta lösningar och personlig service. Kvalitet in i minsta detalj och det bästa för din Subaru. Helt enkelt.

 Det bästa för din Subaru.FÖRSÄKRINGEN BARA FÖR DIG SOM ÄGER EN SUBARU

Subaru är en bil att lita på och Subaru-ägare är några av Sveriges allra nöjdaste bilägare. På Subaru Försäkring har vi tänkt på det och vår strävan är att vara det perfekta komplementet till din bil. Med kvalitet in i minsta detalj. Väljer du Subaru Försäkring får du får du en bilförsäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Vi garanterar att din bil repareras med Subaru Originaldelar på en auktoriserad Subaru-verkstad. Alla personer du möter är experter på Subaru, och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Subaru Försäkring finns för både privatperson och företag.

Subarukortet
- Det ska vara enkelt att vara kund hos Subaru

Subarukortet är skapat för Subaruägare. Det går att använda som betal- och kreditkort överallt och ger dig samtidigt flera fina fördelar hos din Subaruhandlare. Här nedan kan du läsa mer om kortets förmåner och även ansöka om kortet

Ingen årsavgift
Det kostar inget att skaffa Subarukortet och du betalar inte någon årsavgift.

Ett kort till alla dina inköp
Subarukortet är kopplat till Visa vilket innebär att du kan använda kortet på alla cirka 30 miljoner inköpställen runt om i världen där Visa accepteras.

Delbetala räntefritt hos Subaru
Det ska vara enkelt och förmånligt att vara kund hos Subaru. Oavsett om du har gjort en service eller köpt tillbehör hos oss så får du alltid 4 månaders räntefri delbetalning när du betalar med ditt Subarukort för alla inköp över 1 500 kr.

Upp till 55 dagars räntefri kredit
På alla övriga inköp har du upp till 55 dagars räntefri kredit. När kontoutdraget kommer så kan du välja att betala den utestående skulden eller så kan du välja att delbetala i din egen takt (lägst 1/20-del av skulden per månad) – då tillkommer ränta enligt gällande villkor.

image_galleryAlltid rabatt hos Preem
När du tankar på någon av Preems bemannade stationer runt om i Sverige och betalar med ditt Subarukort så får du alltid minst 15 öre rabatt per liter drivmedel.

Reseförsäkring med avbeställningsskydd
När du betalar din resa med ditt Subarukort ingår en reseförsäkring med avbeställningsskydd och bagageförsening. Den betalar till och med självrisken på din bilförsäkring och/eller hemförsäkring om du skulle ha fått inbrott i din bil/hem när du är bortrest.

Andra bra erbjudanden
Vi vill att du som kör Subaru och har Subarukortet ska få bra erbjudanden – vi tar därför löpande fram skräddarsydda förmånliga erbjudanden. Det kan gälla allt från hotellpaket, resor eller olika evenemang. Med kontoutdraget följer alltid ett speciellt framtaget erbjudande för dig med Subarukort från Subaru.

Upp till 50 000 kr i kredit
Den högsta kreditgränsen på Subarukortet 50 000 kr - sedvanlig kreditbedömning tillkommer. Du väljer själv vilket belopp som känns bra för dig och du kan när som helst ansöka om ändrad kreditgräns på "Mina sidor".