Våra mekaniker

Vår personal hjälper dig med allt ifrån att byta glödlampor till mer avancerade motorbyten.

Våra sex mekaniker har både erfarenhet och utbildning som gör att du kan känna dig helt trygg med att lämna din bil till oss för både service och reparation. Vår verkstad är även certifierade av Incert för att arbeta med AC-reparationer.

Prisgaranti

Många har uppfattningen om att det är mycket dyrare att besöka en auktoriserad verkstad. Vi på hanssonbil har därför prisgaranti på service och verkstadsarbeten. Denna gäller om du kan uppvisa en offert från en märkesoberoende bilverkstad, som motsvarar ett identiskt arbete och baseras på originalreservdelar eller nya delar av motsvarande kvalitét.

Offerten ska vara från en bilverkstad på närliggande ort och får inte vara äldre än 30 dagar. Det erbjudna priset skall vara ett ordinariepris från den oberoende verkstaden, dvs ej ett specialerbjudande eller kampanj utan ska vara tillgängligt för allmänheten.

hanssonbil förbehåller sig rätten att ändra, komplettera, upphäva eller avsluta prisgarantin när som helst enligt eget godtycke och utan föregående meddelande.

Den vita mappen

När du kommer och lämnar in bilen till oss, så går en servicetekniker igenom arbetsordern med dig, så att det är tydligt vad som kommer att göras med bilen vid detta besöket. Du skriver under ordern och godkänner därmed att vi får utföra det som ordern ansåg, lämnar över nyckeln och sedan kan du sätta dig ner och ta en kopp kaffe i vår fikahörna eller låna en lånecykel om så önskas.

Serviceteknikern lägger sedan ordern till mekanikern som ska utföra arbetet, och när detta är klart och han fått tillbaka ordern, så skickas ett sms ut till dig med att bilen finns för hämtning.

När du sedan kommer in för att hämta bilen, så betalar du och får då den vita mappen med kvitto, nycklar och en informationslapp med vilken mekaniker som tagit hand om din bil idag. Har du varit på service så kommer det även stå med när det är dags för nästa service.